Niederländische Nationalbibliothek künftig auch sonntags offen

“De KB is nu zeven dagen per week geopend! Voor het eerst in haar geschiedenis opent de Koninklijke Bibliotheek, de nationale bibliotheek van Nederland, elke dag van de week – dus ook op zondag – haar deuren. De KB geeft daarmee haar missie – om mensen en informatie samen te brengen – een extra invulling. … „Niederländische Nationalbibliothek künftig auch sonntags offen“ weiterlesen

“De KB is nu zeven dagen per week geopend! Voor het eerst in haar geschiedenis opent de Koninklijke Bibliotheek, de nationale bibliotheek van Nederland, elke dag van de week – dus ook op zondag – haar deuren.
De KB geeft daarmee haar missie – om mensen en informatie samen te brengen – een extra invulling. Studenten, onderzoekers, en iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis, cultuur en samenleving van Nederland, zijn elke dag van de week van harte welkom. In de bibliotheek, aan de Prins Willem-Alexanderhof 5 in Den Haag, maar natuurlijk ook online. De nieuwe openingstijden van de KB zijn:

Maandag en vrijdag: 10.00 – 18.00
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 20.00
Zaterdag en zondag: 10.00 – 16.00”Diesen Blogbeitrag zitieren
kg (2010, 2. März). Niederländische Nationalbibliothek künftig auch sonntags offen. netbib. Abgerufen am 14. April 2024, von https://doi.org/10.58079/s6vd

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Suche in OpenEdition Search

Sie werden weitergeleitet zur OpenEdition Search